FrånluftsvärmepumpFrånluftsvärmepumpar ger en rad fördelar. Grundprincipen är att använda värmen i den luft du annars ventilerar ut för att värma såväl huset som att ge dig tappvarmvatten. Utifrån den principen har vi utvecklat kompletta system där du dessutom får effektiv ventilation för maximal besparing och komfort.

Läs mer om hur Frånluftsvärme fungerar.

Enkelt och bekvämt

Det är enkelt att nå bästa värmeekonomi med IVT:s frånluftsvärmepumpar. Du ställer bara in hur varmt du vill ha i huset på panelen som har en lättavläst display. Anläggningens dator ser till att du alltid får maximal värmeeffekt och bästa värmeekonomi.

Med tanke på miljön

Den värme som återvinns ger varken rök eller sot, bara ren värme och varmvatten. IVT:s frånluftsvärmepumpar innehåller ett köldmedium, som är en naturlig del av kretsloppet och som dessutom ger energiåtervinning med hög verkningsgrad.

Varmvatten på sommaren

Generellt är kostnaden för att värma tappvarmvatten minst en fjärdedel av villans totala värmekostnad. Under den varma årstiden används frånluftsvärmepumpen endast för att ge dig billigt tappvarmvatten.

IVT Kompaktkollektor

IVT:s unika kompaktkollektor ger maximal effekt från minimal yta. Den passar bäst när tomten är liten och i kombination med en frånluftsvärmepump t.ex. IVT 695 TWIN då värmen i frånluften återladdar kollektorn med värme när den inte behövs i huset.

IVT Frånluft värmepumpar - produktinfo

Namn:
Tel:
E-post:
Ärende:

SajtKarta
Sökmotoroptimerat CMS system

    Dala Kylmecano AB, Hugo Hedströms väg 16, 781 72 Borlänge, Tel: 0243-79 22 80