Värmepumpar, det är vårt kall!


Vi på Dala Kylmecano är experter på bergvärme, jordvärme, markvärme, luftvärme och andra värmepumps system. Det finns idag många olika typer av värme pumpar och det kan vara svårt att veta vilken som är bäst för just er fastighet. Ditt val av värmepumpslösning beror mycket på hur din tomt ser ut. Är det nära till berg, är tomten fylld av jord eller ligger den intill en sjö? Kanske lockas du hellre av att använda dig av luften runt omkring? Kontakta oss för en konsultation om vilken typ av värmepump som passar er bäst.

Vi har lång erfarenhet i branschen och arbetar aktivt för att våra anställda ska ha bästa möjliga kompetens. Vårt kvalitessystem garanterar kvalitet i alla led. Kort sagt, vi är experter på värme. Vi kan sänka er uppvärmningskostnad med en värmepump från IVT.

Köpa, byta eller reparera en värmepump?

Dala Kylmecano AB är ett IVT-center och auktoriserat serviceföretag för IVT i Dalarna. IVT är de enda som kan erbjuda Svanenmärkta värmepumpar. Vi har förutom försäljning också en lång erfarenhet av service och reparationer, ni kan  se oss som en mycket pålitlig partner när det gäller alla våra verksamhetsområden.


Värmepumpar

Dala Kylmecano sänker uppvärmningskostnaden i såväl villor som större fastigheter. Vi tillhandahåller värmepumpar, elpannor och varmvattenberedare. Vår kunniga personal bistår dig hela vägen från ditt första samtal till oss, via projektering och installation, till service. Om det skulle uppstå problem med din värmeanläggning kan du årets alla dagar ringa vår dygnet runt-jour !

Tvätt- och diskutrustningar - vitvaruservice

Med vår service på hushållsmaskiner och tandläkarnas dentalutrustningar samt försäljning och service av kompletta tvättstugeutrustningar visar Dala Kylmecano sin breda kompetens. Oavsett utrustning följer vi dig hela vägen, från förfrågan till dess utrustningen är igång. Vi jobbar med kända märken som Miele, Franke-Futurum, Gorenje m.m.
Dala Kylmecano servar och är auktoriserad återförsäljare av Mieles hela sortiment av disk- och tvättstugeutrustningar samt av TEENEXA:s torkutrustningar och Podab:s sortiment av tvättstugeutrustningar. Vi utför även auktoriserad service på KaVo:s och Mieles dentalutrustningar.

Kyla - för kommersiellt bruk

Verksamhetsområdet kyla omfattar försäljning, installation och service av kyl- och frysanläggningar för industri-, butiker, restauranger och datorhallar. Vi tillhandahåller även komfortkyla till företag och privatpersoner. Vi kontrolleras regelbudet av tillsynsmyndigheten SWEDAC. Extra tryggt blir det med vår dygnet runt-jour året om! Kontakta oss, vi är experter på industrikyla.

Namn:
Tel:
E-post:
Ärende:

SajtKarta
Sökmotoroptimerat CMS system

    Dala Kylmecano AB, Hugo Hedströms väg 16, 781 72 Borlänge, Tel: 0243-79 22 80